Ще на Новий рік у мене виникла ідея провести фотоекскурсію вулицями рідного міста. Проте через відсутність фотоапарата вона втілилась у життя лише вчора.
Отже, 23 січня, середа, 14:00, звичаний робочий день. За вікном +2, у повітрі запах диму, гуркіт машин зрідка перериває тишу маленького міста.
1. Виходжу з дому. Зліва - моя вулиця. Асфальту на ній не було ніколи, тому до школи я зазвичай доходила вся у багнюці.
Храм Святих Петра і Павла. За словами мого тата, у різні часи тут був гуртожиток для студентів, що приїджали на сільськогосподарські роботи, а також склад і приміщення для розведення шовкопрядів
2. Дзвони зі старих газових балонів
3. А ось і моя альма-матер. Іде урок, тому на подвір"ї майже нікого
4. Проминула декілька автобусних зупинок, зустріла однокласницю - і вже у центрі міста, на вулиці Леніна. Парк Першого травня - одне з улюблених місць відпочинку.
А до цього пам"ятника на День перемоги щорічно покладають квіти, щоб вшанувати загиблих солдатів.
5. Один із найбільших торговельних центрів міста
6. Місце проведення головних спортивних та масштабних концертних заходів. На моїй пам"яті тут був виступ Тіни Кароль
7. Хм, нічого не показують?
8.
9. Музеїв декілька - краєзнавчий та два художніх. Афіша теж художня, ніякого принтера
10. Замість театру - Будинок культури
http://ic.pics.livejournal.com/kateryna … 6_1000.jpg
11. Куди ж без нього?
12. Доходжу до ринку - кінцевої зупинки усіх маршруток і автобусів міста. Уже середина дня, тому він майже пустий. "Найбазарніший" час - з 8:00 до 12:00. На вихідних тут можна зустріти всіх своїх знайомих і почути найважливіші новини
13.
14. Супермаркет - рідкісне явище
15. Міст через річку Мертвовод і дорога до Миколаєва
16. Тут іще залишились ознаки зими
17. Маршрут Вознесенськ-Миколаїв: в очікуванні пасажирів
18. Вулиця Жовтневої революції
19. Герб міста
20.
21. Свято-Вознесенський кафедральний собор
22. Напис на фасаді будинку "1903"
23. Дорога назад - через дитячий парк ім. Островського. Ця карусель тут найбільш "екстремальна"
24. "Клітка" - так у народі називають площадку для літньої дискотеки у парку. Зачинено
25. Символ міста - Ротонда, збудована на початку 19 століття. Головна героїня весільних фотосесій
26. Басейн. Його бачу вперше, адже відкрили восени 2012-го
27. Подобається, тож фотографую з різних боків. Крім плавання тут пропонують масаж, аквааеробіку та греко-римську боротьбу
28. Реставрація будинку біля школи-інтернату
29. Залізничний міст
30.
31. Трохи природи на шляху до вокзалу
32. О 2:12 ночі з Києва сюди прибуває мій поїзд
33. Фотографую не лише я
34. Напис, незмінний вже багато років
35. Симовлічно. Креативно
36. Районна лікарня. На порозі зустріла однокласницю, що тут працює
37. Як ви вже здогадались, це пологовий будинок
38. Типова присадибна ділянка
39. Ну от і все. Я вдома)